Συχνές ερωτήσεις

 

ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ

Πόσο μεγάλη μπορεί να είναι η ομάδα μου;

Μπορούν να παίξουν ομάδες που αποτελούνται από 2 έως 6 άτομα.

Ποιες ηλικίες μπορούν να παίξουν;

Τα παιχνίδια είναι σχεδιασμένα για παιδιά και ενήλικες άνω των 15 ετών. Οικογένειες με παιδιά από 8+ είναι επίσης δυνατόν να λάβουν μέρος με συνοδεία.

Μπορούν να έρθουν παιδιά;

Μωρά σε καροτσάκι μπορούν να έρθουν αλλά παιδιά ηλικίας 3 με 11 ετών δεν επιτρέπονται καθώς ο χώρος δεν είναι κατάλληλα διαμορφωμένος για αυτά. Τα παιδιά κάτω των 3 ετών δε χρειάζεται να πληρώσουν εισιτήριο. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας αν η ομάδα σας αποτελείται από 5 ή 6 παίκτες και θα θέλατε να φέρετε μαζί σας, επιπρόσθετα, παιδικά κάτω των 3 ετών.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Είναι τρομακτικό το παιχνίδι;

Αν και η ερώτηση είναι υποκειμενική, το παιχνίδι είναι σχεδιασμένο για να είναι προκλητικό και μυστηριώδες, αλλά όχι τρομακτικό.

Είμαστε κλειδωμένοι στο δωμάτιο;

Ναι, αλλά θα βγείτε, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Το υποσχόμαστε! Πέρα από την πλάκα, έχετε τη δυνατότητα να βγείτε όποια στιγμή το θεωρήσετε απαραίτητο.

Έχω ελαφριά κλειστοφοβία. Είναι πρόβλημα;

Τα δωμάτια είναι αρκετά μεγάλα και έχουν δοκιμαστεί από κλειστοφοβικούς παίκτες. Σε κάθε περίπτωση όμως μπορούμε να επέμβουμε άμεσα σε περίπτωση ανάγκης.

Υπάρχουν βιντεοκάμερες;

Ναι. Χρησιμοποιούνται από τον Game Master για την ασφάλειά σας και για τη βελτίωση της εμπειρίας του παιχνιδιού, αλλά τίποτα δεν καταγράφεται.

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Πρέπει να είμαστε κατάλληλα ντυμένοι;

Δεν υπάρχει κάποια σωματική εργασία που να το απαιτεί, αλλά προτείνουμε να είστε άνετα ντυμένοι για να απολαύσετε το παιχνίδι.

Είναι ο χώρος προσβάσιμος με αναπηρική καρέκλα;

Το δωμάτιο “Το μυστικό της Αρχαιολόγου” είναι προσβάσιμο. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Είναι ο χώρος προσβάσιμος σε παίκτες με ειδικές ανάγκες;

Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε παίκτες με ειδικές ανάγκες. Υπάρχουν παιχνίδια όμως που απαιτούν τουλάχιστον ένα μέλος της ομάδας να μην έχει ειδικές ανάγκες. Σημειώστε ότι ο χώρος μας δεν διαθέτει τουαλέτες για άτομα με αναπηρικό καροτσάκι. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

Πόση ώρα πριν πρέπει να είμαστε εκεί;

Προσπαθήστε να έρθετε 10 λεπτά νωρίτερα καθώς θα χρειαστούμε λίγο χρόνο για μια εισαγωγή στο παιχνίδι. Σε περίπτωση αργοπορίας το παιχνίδι σας μπορεί να ακυρωθεί προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι θα έχετε τον απαραίτητο χρόνο για μια επιτυχημένη απόδραση χωρίς να καθυστερήσει η επόμενη ομάδα. Για το λόγο αυτό βεβαιωθείτε ότι θα ξεκινήσετε νωρίτερα, καθώς η κίνηση στην πόλη του Ηρακλείου είναι συχνά απρόβλεπτη.


This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot